Νέα εικόνα στα ΚΕΠ Ιτέας, Γαλαξιδίου και Δεσφίνας

Ι. Βαρβάτος: «Βελτίωση των συνθηκών για εργαζόμενους και πολίτες»

Στην ολική ανακαίνιση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών στην Ιτέα, το Γαλαξίδι και τη Δεσφίνα προχώρησε ο Δήμος Δελφών, ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι αντίστοιχες εργασίες στα ΚΕΠ Άμφισσας και Δελφών.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Υποδομών και Συντηρήσεων του Δήμου Δελφών, στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ», το οποίο είναι ενταγμένο στον Πυλώνα Ανάκαμψης 2 «Ψηφιακή Μετάβαση», στον Άξονα Προτεραιότητας 2.2 «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του κράτους» και  χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Τα ΚΕΠ του Δήμου Δελφών, μέσα από τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, την ηλεκτρονική διεκπεραίωση υποθέσεων, τη χωροταξική διάρθρωση με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και ομάδων ειδικών κατηγοριών, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, πολίτες χωρίς ψηφιακές δεξιότητες, αποτελούν πια όχι μόνο πραγματικές υπηρεσίες μιας στάσης, αλλά και δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας του κράτους με τους πολίτες.

Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Υποδομών και Συντηρήσεων, κ. Ιωάννης Βαρβάτος, σε δήλωσή του σημειώνει: «Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν συνετέλεσαν στην ολική αλλαγή της εικόνας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών, αναβαθμίζοντας πλήρως τις εγκαταστάσεις, σε μία από τις πιο νευραλγικές δομές του Δήμου, η οποία παρέχει  καθημερινά σημαντικές υπηρεσίες προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις. Η διατήρηση της ποιότητάς τους περνά μέσα και από τη βελτίωση των κτιριακών και τεχνολογικών υποδομών, στην οποία ο Δήμος Δελφών προχωρά, δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τους εκατοντάδες καθημερινά εξυπηρετούμενους πολίτες».

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο